Home » Personenauto leasen

Personenauto leasen

Snel voor elkaar

Een personenauto of busje leasen voor uw bedrijf is makkelijker dan ooit tevoren. Met de professionele hulp van WD Finance heeft u snel een lijst met merken en modellen om uit te kiezen die allemaal aansluiten op uw verwachtingen. Daarnaast bieden we meerdere leasevormen om u alle mogelijke voordelen te kunnen bieden die bij het leasen komen kijken. Denk onder meer aan het eigenaar worden van het leasevoertuig aan het eind van de leaseperiode.

Wanneer u op zoek bent naar een personenauto om te leasen is het verstandig om een goede afweging te maken van de behoeften die uw bedrijf zal hebben voor de auto. Moet er veel vervoerd worden? Wordt er veel mee in de krappe binnenstad gereden? Met al deze factoren is het handig om een brede keuze te hebben zodat u een goede auto kan leasen voor uw bedrijf.

Maak daarnaast van de lease een investering met onze financial lease structuur. Op deze manier zijn de maandelijkse kosten wat hoger. Maar daar tegenover staat dat u aan het eind van de lease eigenaar bent van de auto. Een intelligente manier om uw bedrijf te laten groeien zonder dat je u één keer al het geld voor een nieuwe bedrijfswagen hoeft te investeren. Bij WD Finance vertellen we er graag vrijblijvend meer over. Ontdek nu wat we u allemaal te bieden hebben.

Wat vinden onze klanten?

Waar wij trots op zijn

Mike
Lees verder
Wouter heeft voor ons bedrijf verschillende lease offertes voor vrachtauto's gemaakt. Elke keer was de offerte binnen 24 uur in de mail en ook de afhandeling is iedere keer snel verwerkt. Ik ben zeer te spreken over zijn vakkundigheid en raad een ieder hem aan. Gr. Mike
Frank
Lees verder
Ik doe al een aantal jaar zaken met WD Finance. WD Finance is altijd goed bereikbaar en gaat altijd tot het uiterste om voor ons de beste deal te regelen. Goede service en scherpe tarieven!
Gijs Verschoor
Lees verder
Ik ben bij WDF gekomen via de Daf. Ben in gesprek gekomen met Wouter en kwam daar goed mee uit. Ze deden precies hoe ik mijn gedachte had over de financiering van de Daf. Naar mijn idee een echte aanrader. Grtn Gijs Verschoor Sela Vof Boxmeer
Vorige
Volgende
Bel mij terug
Advies nodig?
Wij informeren je graag over de verschillende leasevormen.
*Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 uur contact met u op.