Home » Operational lease

Operational lease

Snel een auto geregeld

Een operational lease is een makkelijke manier om in te springen op bijvoorbeeld een tijdelijke behoefte aan extra voertuigen binnen uw bedrijf. U heeft in een handomdraai een paar extra wielen zonder dat u hoeft te investeren in een complete nieuwe auto. Maar wat als u de auto uiteindelijk zelf wilt kunnen beheren? Operational lease stelt vast dat het voertuig eigendom blijft van de leasemaatschappij. Maar wij bieden daarnaast ook een andere praktische oplossing aan.

Wanneer u denkt aan een voertuig leasen is operational lease de structuur die meestal het eerst naar voren komt. Het is nog het meest te vergelijken met het huren van een auto. De leasemaatschappij neemt kosten zoals wegenbelasting en verzekering voor zich en u betaalt simpelweg een maandelijks bedrag voor het voertuig. Dit kan zowel voor particulieren als bedrijven worden gerealiseerd. Bij WD Finance krijgt u een overzichtelijk aanbod van de mogelijkheden voor een operational lease. Wij kijken zorgvuldig naar de verwachting die u  stelt voor her voertuig en zorgen dat u een vrijblijvend aanbod krijgt.

Financial lease legt de economische risico’s bij u neer en laat u het voertuig op de balans van uw bedrijf zetten. U betaalt nog steeds een maandelijks bedrag, maar een deel hiervan is de afbetaling van de auto. Aan het eind van de betalingsperiode bent u volledig eigenaar van het voertuig. Zo kan u investeren in uw bedrijf en tegelijk de kosten van een nieuwe bedrijfsauto over een langere termijn uitspreiden zodat u niet alles in een keer hoeft te betalen. WD Finance helpt u graag met het bepalen welke leasevorm het beste bij uw situatie past.

Wat vinden onze klanten?

Waar wij trots op zijn

Mike
Lees verder
Wouter heeft voor ons bedrijf verschillende lease offertes voor vrachtauto's gemaakt. Elke keer was de offerte binnen 24 uur in de mail en ook de afhandeling is iedere keer snel verwerkt. Ik ben zeer te spreken over zijn vakkundigheid en raad een ieder hem aan. Gr. Mike
Frank
Lees verder
Ik doe al een aantal jaar zaken met WD Finance. WD Finance is altijd goed bereikbaar en gaat altijd tot het uiterste om voor ons de beste deal te regelen. Goede service en scherpe tarieven!
Gijs Verschoor
Lees verder
Ik ben bij WDF gekomen via de Daf. Ben in gesprek gekomen met Wouter en kwam daar goed mee uit. Ze deden precies hoe ik mijn gedachte had over de financiering van de Daf. Naar mijn idee een echte aanrader. Grtn Gijs Verschoor Sela Vof Boxmeer
Previous
Volgende
Bel mij terug
Advies nodig?
Wij informeren je graag over de verschillende leasevormen.
*Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 uur contact met u op.