Home » Machine leasen

Machine leasen

Vrachtwagens, heftrucks en meer

Een voertuig leasen voor uw bedrijf kan vele vormen aannemen. Een nieuw busje of personenauto is snel voor elkaar. Maar wat als u iets groters zoekt? Of gespecialiseerd materieel? Ook voor vrachtwagens, kranen, heftrucks en meer bent u bij WD Finance aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring zorgt dat wij voor ieder van deze snel aan de slag kunnen. We bieden u vrijblijvend advies om u naar de best passende bedrijfswagen te leiden.

Kies voor de beste investering in uw bedrijf en ontdek wat er allemaal voor jouw kan worden gerealiseerd. Laat u nu overtuigen en neem contact op met WD Finance.

Met kennis van zowel financial als operational lease bespreken we graag de voor- en nadelen van deze leasevormen. Zo kan u goed geïnformeerd een besluit maken. Zowel voor korte als lange termijn hebben wij een passende lease-structuur voor u klaar liggen.

Vrachtwagens, opleggers, containers en aanbehorend materieel wordt met onze hulp snel aan uw bedrijf toegevoegd. Kies voor leasen en voorkom dat je een machine permanent toevoegt aan uw wagenpark terwijl u deze maar een paar maanden nodig heeft. Ook vermijd je met een lease het grote bedrag dat direct moet worden geïnvesteerd om bijvoorbeeld een vrachtwagen aan uw bedrijf toe te voegen. Wij vertellen u graag vrijblijvend in meer detail alle verschillende manieren waarop u voordeel kan boeken met een slimme lease.

Wat vinden onze klanten?

Waar wij trots op zijn

Mike
Lees verder
Wouter heeft voor ons bedrijf verschillende lease offertes voor vrachtauto's gemaakt. Elke keer was de offerte binnen 24 uur in de mail en ook de afhandeling is iedere keer snel verwerkt. Ik ben zeer te spreken over zijn vakkundigheid en raad een ieder hem aan. Gr. Mike
Frank
Lees verder
Ik doe al een aantal jaar zaken met WD Finance. WD Finance is altijd goed bereikbaar en gaat altijd tot het uiterste om voor ons de beste deal te regelen. Goede service en scherpe tarieven!
Gijs Verschoor
Lees verder
Ik ben bij WDF gekomen via de Daf. Ben in gesprek gekomen met Wouter en kwam daar goed mee uit. Ze deden precies hoe ik mijn gedachte had over de financiering van de Daf. Naar mijn idee een echte aanrader. Grtn Gijs Verschoor Sela Vof Boxmeer
Previous
Volgende
Bel mij terug
Advies nodig?
Wij informeren je graag over de verschillende leasevormen.
*Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 uur contact met u op.