Home » Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagen leasen

Een lease op maat

Wilt u uw bedrijf verrijken met een nieuwe bedrijfsauto maar is deze investering te groot om in één keer te doen? Een compleet nieuwe auto aanschaffen en bedrijfsklaar maken is een kostbare keuze. Bij WD Finance bieden we u de mogelijkheid om deze kosten uit te spreiden door de auto te leasen. Met verschillende lease-structuren zorgen wij dat u zo goed mogelijk wordt voorzien. Kies uit talloze verschillende merken en modellen.

Hoe u de auto wilt leasen hangt af van het doel dat u voor ogen heeft. Groeit uw bedrijf genoeg voor een permanente toevoeging aan het wagenpark of heeft u deze bedrijfsauto alleen voor een paar maanden nodig? Wilt u de auto zelf beheren of dit overlaten aan de leasemaatschappij? Operational leasing of financial leasing? Ieder heeft zo zijn eigen voor- en nadelen en onze experts geven u deskundig advies om een goed geïnformeerde keuze te kunnen maken. Met zo veel verschillende opties is het handig om vrijblijvend te kunnen vertrouwen op onze jarenlange ervaring.

Een snelle stadsauto voor bezorgingen, een busje voor het vervoeren van materieel, wij hebben een brede selectie voertuigen voor u. Vrijwel ieder bedrijf wordt met WD Finance snel voorzien van een passende nieuwe leaseauto. Ontdek nu wat de mogelijkheden zijn voor u en bekijk ons aanbod.

Wat vinden onze klanten?

Waar wij trots op zijn

Mike
Lees verder
Wouter heeft voor ons bedrijf verschillende lease offertes voor vrachtauto's gemaakt. Elke keer was de offerte binnen 24 uur in de mail en ook de afhandeling is iedere keer snel verwerkt. Ik ben zeer te spreken over zijn vakkundigheid en raad een ieder hem aan. Gr. Mike
Frank
Lees verder
Ik doe al een aantal jaar zaken met WD Finance. WD Finance is altijd goed bereikbaar en gaat altijd tot het uiterste om voor ons de beste deal te regelen. Goede service en scherpe tarieven!
Gijs Verschoor
Lees verder
Ik ben bij WDF gekomen via de Daf. Ben in gesprek gekomen met Wouter en kwam daar goed mee uit. Ze deden precies hoe ik mijn gedachte had over de financiering van de Daf. Naar mijn idee een echte aanrader. Grtn Gijs Verschoor Sela Vof Boxmeer
Previous
Next
Bel mij terug
Advies nodig?
Wij informeren je graag over de verschillende leasevormen.
*Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 uur contact met u op.