Home » Financial lease

Financial lease

Een bedrijfsgerichte aanpak

Wilt u slim investeren in uw bedrijf? Maak dan gebruik van financial lease om met gemak een extra bedrijfsauto te regelen zonder daar een grote bult geld voor nodig te hebben. Alleen de BTW hoeft vooraf betaald te worden, waarna WD Finance de termijnen netjes voor u splitst en op rekening van uw bedrijf plaatst. Dit maakt de financial lease een investering en biedt u de mogelijkheid om investeringsaftrek aan te vragen. Zo bespaart u slim op de kosten.

Bij een financial lease wordt het voertuig geplaatst als kern in een structuur die lijkt op een lening. Zo hoeft u uw eigen middelen niet te gebruiken als onderpand en worden de kosten slim uitgespreid over een langere periode. Aan het eind van deze periode, na betaling van de laatste termijn, is het voertuig geheel eigendom van het bedrijf. Alles bij elkaar een slimme investering zonder dat u alles in een keer hoeft te betalen.

Let wel dat in tegenstelling tot operational lease de verzekering, wegenbelasting en onderhoud voor uw kosten zijn. De auto staat op de balans van uw bedrijf en schade is dan ook uw verantwoordelijkheid. Maar waar bij operational lease de auto eigendom blijft van de leasemaatschappij werkt u met financial lease naar het uiteindelijk zelf bezitten van het leasevoertuig.

Wanneer u daarvoor in aanmerking komt, kan u de BTW die vooraf betaald wordt ook nog terugvorderen via de fiscus. We kijken graag met u mee welke voordelen er voor u klaarliggen. Dat is de service van WD Finance.

Wat vinden onze klanten?

Waar wij trots op zijn

Mike
Lees verder
Wouter heeft voor ons bedrijf verschillende lease offertes voor vrachtauto's gemaakt. Elke keer was de offerte binnen 24 uur in de mail en ook de afhandeling is iedere keer snel verwerkt. Ik ben zeer te spreken over zijn vakkundigheid en raad een ieder hem aan. Gr. Mike
Frank
Lees verder
Ik doe al een aantal jaar zaken met WD Finance. WD Finance is altijd goed bereikbaar en gaat altijd tot het uiterste om voor ons de beste deal te regelen. Goede service en scherpe tarieven!
Gijs Verschoor
Lees verder
Ik ben bij WDF gekomen via de Daf. Ben in gesprek gekomen met Wouter en kwam daar goed mee uit. Ze deden precies hoe ik mijn gedachte had over de financiering van de Daf. Naar mijn idee een echte aanrader. Grtn Gijs Verschoor Sela Vof Boxmeer
Vorige
Volgende
Bel mij terug
Advies nodig?
Wij informeren je graag over de verschillende leasevormen.
*Vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 1 uur contact met u op.